Bezinningsdag Mijmeren aan Zee

Max. 6 personen

1x

6:30 - 13:00

€ 115,-

De cursus vindt plaats op:

Vrijdag 21 augustus 2020

Cursusomschrijving

Mijmeren, oftewel: beraden, bespiegelen, bezinnen, nadenken, peinzen, reflecteren, reminisceren, stilstaan. (synoniemen.net)

 

Daar gaan we deze dag aan zee voor gebruiken. Om stil te staan bij jezelf aan de hand van een thema. Door tijd te nemen, kun je contact maken met en betrokken raken op jezelf. Voelen wat er te voelen valt. Opmerken wat aandacht van je vraagt op dit moment. De oefeningen die ik je aanbied bestaan uit schrijfoefeningen, meditatie, tekenen, visualisatie enzovoort.

Om de dag op een bijzondere wijze te starten, verzamelen we om 6 uur in Petten, om de zon op te zien komen rond 6:30 uur. Dit is de eerste aanzet tot verstilling en ontspanning. We drinken koffie/thee, delen wie we zijn en leg ik de rest van het programma uit.

Het thema is Verwondering. Met andere woorden, de oefeningen zullen in het teken staan van verwonderen. In hoeverre kun jij jezelf verrassen? Hoe zou het zijn om met verwondering naar jezelf te kunnen kijken? Met als het ware nieuwe ogen? Zou er dan ruimte ontstaan? Ruimte om dingen anders te doen?

Omdat we vroeg starten zullen ook de tijden waarop we pauze nemen en eten anders zijn dan je misschien gewend bent.

De prijs in inclusief btw, koffie/thee en lunch.

Wanneer je je hebt opgegeven ontvang je uitgebreide informatie over het verzamelen in de ochtend, wat we doen met slecht weer, welke spullen je mee kunt nemen enzovoort.

 

 

 

Aanmelden

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.