In contact met je lijf na borstkanker

Max. 4 personen

6x

9:30 - 12:00

€ 400,-

De cursus vindt plaats op:

Reeks die start in januari 2021
vrijdag 8 en 22 januari, 5 en 19 februari 2021, 5 en 19 maart 2021, van 9:30 – 12:00 uur.

Reeks die start in april 2021:
donderdag 1, 15 en 29 april, 13 en 27 mei en 19 juni 2021, van 19:30 – 22:00 uur.

Cursusomschrijving

Wil je weer vertrouwen krijgen in je lijf? Daadwerkelijk contact maken, in verbinding zijn met je lijf? Wil je voelen waar je lijf aan toe is, wat het nodig heeft?

In contact met je lijf na borstkanker

Torso gemaakt door een deelneemster

De 6 wekelijkse ochtenden In contact met je lijf na borstkanker, bestaan uit het werken met een torso. Je bent compleet vrij om op eigen wijze je torso te bewerken. Dit ga je doen vanuit je intuïtie. Welk materiaal (verf, foto’s, krijt, inkt, stift) spreekt je aan, welke kleuren vind je mooi, waar wil je beginnen? Eigenlijk ga je zoekend op weg. Ik begeleid je daarbij.

Daarnaast zet ik meditatie in, lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties. Meditatie helpt je om in het nu te zijn. De lichaamsgerichte oefeningen zijn gericht op bewustwording van je lijf en om te voelen wat er te voelen valt. Visualisaties zijn als het ware korte verhalen waarbij als vanzelf beelden ontstaan in je hoofd.  Mensen zijn sterk gericht op beelden om, van oudsher gevaar af te wenden, maar we kunnen het dus ook effectief inzetten bij stappen in ons herstel.

In het atelier begeleid ik je bij je persoonlijke proces. Mijn ervaring is dat je jezelf behoorlijk kunt tegenkomen, juist als je aan het creëren bent. Je bent welkom, met alles van jou. Je boosheid, verlangens, verdriet en het niet weten.

De cursus kost €300 en materiaalkosten zijn €49, dat is inclusief torso/buste, verf etc.

Als je interesse hebt in de cursus, geef je dan op. Dan maken we een (telefonische) afspraak voor een korte kennismaking en intake. Mogelijk heb je zelf ook nog wat vragen.

Aanmelden

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.