Bezinningsdag aan Zee

Max. 8 personen

1x

09:30 - 16:00

€ 150,-

De cursus vindt plaats op:

Vrijdag 26 juli 2024

Cursusomschrijving

Bezinnen = bespiegelen, bezinnen, broeden, mediteren, mijmeren.

Bezinnen, daar gaan we deze dag aan zee voor gebruiken. Om stil te staan bij jezelf. Door tijd te nemen, kun je contact maken met en betrokken raken op jezelf. Voelen wat er te voelen valt. Opmerken wat je aandacht nodig heeft op dit moment. De oefeningen bestaan uit schrijfoefeningen, meditatie, tekenen, visualisaties maar we gaan ook gebruik maken van wat aanspoelt op het strand.

 

Je bent welkom mét of zonder thema/vraag. Er is tijd om te onderzoeken waar het die dag voor jou over moet gaan. Er is veel ruimte en tijd om stil te vallen. Mocht je tegen iets aanlopen dan kun je bij mij terecht voor een 1-op-1 gesprek.

We verzamelen om 9:30 uur in Petten, bij strandopgang Zee & Zo, en starten met een meditatie. De  eerste aanzet tot verstilling en ontspanning. Daarna drinken we koffie/thee en leg ik de rest van het programma uit.

De prijs in inclusief btw, koffie/thee. Wil je eerst kennismaken of wil je meer informatie, neem dan vooral contact op.

Wanneer je je hebt opgegeven ontvang je uitgebreide informatie over het verzamelen in de ochtend, wat we doen met slecht weer, de lunch, welke spullen je mee kunt nemen enzovoort.

 

 

 

Aanmelden

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.