Psychologische begeleiding

Psychologische begeleiding

Iedereen komt wel eens in een situatie of levensfase terecht waarbij je even de draad kwijt bent. En over het algemeen kunnen we deze situaties uiteindelijk prima het hoofd bieden. Maar soms merk je dat je oude gedrag of denkwijze niet meer behulpzaam is en dat je blijft piekeren en het niet vanzelf overgaat.

Misschien kun je slecht ontspannen en/of slapen. Of je weet niet hoe je met het verlies van je werk, geliefde of gezondheid moet omgaan. Dan is het fijn om te kunnen praten met een psycholoog. Iemand met wie je samen het probleem ontrafelt waardoor je zicht krijgt op wie jij bent, wat je wilt, waar je naar verlangt en wat je los wilt laten.

Maar, eerlijk…. Het is best spannend om een traject in te gaan. Ik kan mij voorstellen dat je je afvraagt hoe urgent je vraag nu eigenlijk is. Of dat je je afvraagt hoe ik als psycholoog werk en of het wel klikt.

Veel vragen waar je alleen antwoord op kunt krijgen door een gratis oriëntatiegesprek aan te gaan. Samen brengen we je vraag in kaart, ontdekken of er een klik is en of je je prettig in de ruimte voelt.

85,- per sessie
  • gratis oriëntatiegesprek
  • tussentijdse ondersteuning
  • afspraken inplannen naar eigen behoefte

Je leert te vertrouwen op je eigen wijsheid, kennis, intuïtie en op de signalen van je lijf.

De psychologische begeleiding richt zich op de oorsprong van je blokkades en denk- en gedragspatronen. En op het aanleren van ander gedrag, door te reflecteren en oefenen. Er is aandacht voor je veerkracht om met veranderingen en stressvolle situaties om te gaan. Je leert te vertrouwen op je eigen wijsheid, kennis, intuïtie en op de signalen van je lijf.

Met wat voor soort vragen kun je bij mij terecht?

  • rouw door overlijden of scheiding, verlies van werk of gezondheid
  • burn-out, overspannenheid
  • omgaan met gevolgen van kanker/ziekte
  • zingevingsvragen

Meer informatie of een afspraak maken?