OVER MIJ

OVER MIJ

Creatief, betrokken, sensitief en inspirerend zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik observeer en kijk wat je nodig hebt en nodig je uit om een stap te zetten. Ik ben trouw, krachtig en integer. En niet onbelangrijk, gevoel voor humor. 
 
Ik krijg energie van het ontwikkelen van workshops, themadagen en cursussen op maat. Om op zoek te gaan naar of ontwikkelen van nieuwe ervaringsgerichte oefeningen om het optimale uit jou of het team te halen.
 
Als het even kan start ik de dag met bootcampen, mountainbiken in Schoorl, yoga of zwemmen in de Noorderplas. Buiten kan ik ontspannen, alles loslaten. Genieten van de vogels die zingen, van de wind die langs de boomtoppen raast en van de zon op mijn huid.
 

Wat ik wil bieden is een ruimte waarin je je veilig voelt om te ontdekken wie je werkelijk bent. Waar niets gek wordt gevonden, waar alles de ruimte krijgt en (jij) er mag zijn.

Doordat ik ruime ervaring heb en geschoold ben door verschillende leraren, gebruik ik een mix van psychologische en coachende methodieken. Zoals cognitieve therapie, oplossingsgericht coachen, mindfulness etc.

Dit combineer ik met het opzoeken van de stilte door meditatie. Daarnaast spreek ik je verbeeldingskracht en innerlijke wijsheid aan door je mee te nemen middels visualisaties. En ik schud je intuïtie wakker door je ervaringsgerichte creatieve werkvormen aan te bieden, die altijd een ondersteunend zijn aan je proces. Zodat jij een impactvolle stap kunt zetten. 

Opleidingen

Ik heb mijn rugtas gevuld bij: 

BrightBlue (training verlies en rouw),  Bambu (begeleidersopleiding), SoulCollage (training facilitator), Studio Mattias (creatieve werkvormen in coaching), Inspiration Company (trainen en coachen met creatieve werkvormen), mindfulness, Bambu (jaartraining, cursus Riding the Tiger, supervisie), SIOO (master), UVA (arbeids- en organisatiepsychologie).

Lid van vereniging van herinneringsspecialisten.

Bewust worden van je eigen gedrag, gedachten en gevoelens?