Zomerweek

Max. 6 personen

4x

09:30 – 16:00

€ 875,-

De cursus vindt plaats op:

5 tot en met 9 augustus 2019 (woensdag is vrij)

Cursusomschrijving

Stel je voor: de bezinningsweek start en je stapt het atelier binnen, de ruimte is licht en je voelt je gelijk thuis. Je voelt de rust en dat er genoeg tijd is om elkaar aankomende tijd beter te leren kennen. De ochtend start met een mediatie, ondanks dat je weinig of geen ervaring hebt, merk je dat je wordt meegenomen en al wat meer betrokken raakt op jezelf. Door de speelse losmaakoefeningen kom je langzaam in het creatieve proces en leer je het materiaal kennen.

De lunch is vandaag buiten in de tuin, onder de afkapping hangt een hangmat, daar ga je zo meteen even lekker in liggen. In de middag kies je een schildersdoek waar je deze week aan gaat werken. Je geeft het alvast een kleur, op deze wijze maak je het schildersdoek van jou. Alle (losmaak)oefeningen die je doet krijgen een plek op je doek. Het is immers een proces waarin je zit, zowel op creatief als op persoonlijk gebied. Je raakt geïnspireerd door de anderen, hoe zij het aanpakken. Je besluit dat je vanmiddag in ieder geval even met Nicole, de coach een gesprek wilt, over waar je nu staat in je leven en wat je hoopt te vinden/bereiken deze dagen.

Om 16:00 uur wordt de dag afgesloten. Opgeladen, met energie en vol verwachting ga je naar huis, je hebt zin in morgen……..

Tijdens deze bezinningsweek zoek je het contact met jezelf. Ga je terug naar je basis, door meditatie, stilte en creëren. Je werkt uiteindelijk naar een collage op schildersdoek toe in combinatie met schilderen. Alle oefeningen zijn uitnodigingen om speelruimte en beweging te creëren en je te uiten via beeld.

Meer trefwoorden van de bezinningsweek: coaching, mediteren en creëren aan het water, schrijven, picknicken, delen, liggen in de hangmat, wandelmeditatie in het bos, spelen, reflecteren, collages maken en vooral tijd, tijd, tijd voor jezelf!

“Tot rust komen en nieuwe inzichten in jezelf, door  meditatie, schrijfopdrachten en je creatief uiten. Dit was het helemaal voor mij! Vooral de buitendag vond ik geweldig. Het gaf de start om te werken aan meer ruimte voor mezelf” (Annette).

De prijs is €875, inclusief materiaal, 4x lunch, koffie/thee en btw.

In Langedijk en omgeving zijn meerdere prachtige B&B’s, waar je kunt overnachten.

Aanmelden

Reacties

One Response

  1. De zomerweek bracht mij rust en nieuwe inzichten.

    Door o.a. meditatie, schrijfopdrachten en creatief uiten. Dit was het helemaal voor mij! Vooral de buitendag vond ik geweldig. Het was voor mij de start om te werken aan meer ruimte voor mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.