Retraite De stilte in Jezelf | Schoorlse duinen

Max. 10 personen

1x

De cursus vindt plaats op:

Abtal en ik hadden een prachtige retraite voor ogen, aan de rand van het Schoorlse bos. Uitzicht over de (bomen)zee, schelpenpaden en zingende vogels.
Samen de rust opzoeken, even afstand nemen, je eigen stilte aanraken door yin yoga, meditatie, soulcollages en wandelen bij zonsopgang.

De Corona-virus nodigt ons uit om ons te verhouden tot wat er is: afstand van elkaar nemen, elkaar niet aanraken, in 3-tallen bij elkaar zijn etc. Welke maatregelen verruimen per eind mei is nog niet bekend. En eigenlijk willen we daar niet op wachten.

De retraite zou juist een soort gemak moeten bieden, een plek om tot rust te komen waar je langzaam inglijd, zonder maatregelen en beperkingen.

Bij deze willen we je dan ook laten weten dat de retraite voor nu niet doorgaat. Graag houden we je op de hoogte wanneer we in de toekomst weer een retraite organiseren.

Nicole & Abtal

Cursusomschrijving

Retraiteweekend De stilte in Jezelf start op vrijdagavond om 20:00 uur. Misschien ben je van ver gekomen en heb je een eind gereisd, dus je neemt de tijd om aan te komen en je plek te vinden. Waar slaap je dit weekend en wie doen er nog meer mee? Wij geven je uitleg over het programma van aankomende twee dagen en maken gelijk een start met o.a. Yin Yoga.

Zaterdag en zondag zijn een combinatie van SoulCollage®, Yin Yoga, mediteren, visualisaties, een stiltewandeling en vrije tijd, zodat jij de/je stilte in kunt gaan. Wat wil voelbaar worden in jou? Misschien is het een fijne rust en thuiskomen bij jezelf maar het kan ook vragen oproepen, irritatie of verdriet.

Voorbeeld SoulCollage®kaart

Tijdens de retraite ga je meerdere SoulCollage kaarten maken vanuit je intuïtie. Het maken van de kaarten nodigen je uit om in contact te komen met jou, jouw stilte en de betekenis ervan. Bovendien heb je aan het einde van de retraite een aantal mooie en betekenisvolle herinneringen aan de retraite. Door SoulCollage®:

  • maak je contact met en werk je vanuit je intuïtie
  • doe je beroep op  je innerlijke wijsheid
  • geef je vorm aan de Stilte in Jezelf
  • creër je creatieve vrijheid
  • krijg je zicht op de stap die je NU kunt maken

Tijdens deze dagen is er tevens voor wie wil ruimte voor een-op-een coachingsgesprek met mij.

Abtal Arsalan

Het weekend organiseer ik samen met Abtal Arsalan van Prana & Yoga. Het is de moeite waard om op haar website te kijken aangezien zij een prachtig aanbod heeft op het gebied van Yoga (workshops, cursussen en vakanties in Marokko).

De retraite vind plaats bij Heel & Al, leunend tegen de duinen van Schoorl. Een gebouw dat wordt omzoomt door hoge dennenbomen en op 50 meter afstand van een prachtig uitkijkpunt. Met andere woorden, een unieke plek waar we de beschikking hebben over 2 gebouwen. Een gebouw waarin we kunnen werken en een apart slaapgebouw met eenvoudige en schone kamers.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op, Nicole & Abtal.

Aanmelden

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.