Je passies dromen en ambities in beeld

Max. 6 personen

3x

9:30 - 16:00

€ 750,-

De cursus vindt plaats op:

10 mei, 31 mei en 21 juni 2019

De volgende cursus is gepland op vrijdag 14 juni, 28 juni en 12 juli 2019.

Cursusomschrijving

In je werk doe je hetgeen waar je heel goed in bent en toch heb je een onbevredigend gevoel. Hoe komt dat?

Over het algemeen zijn dingen waar je goed in bent vaardigheden en capaciteiten die je hebt aangeleerd. Bijv. klantencontact, behulpzaamheid. Die gaan je makkelijk af en worden doorgaans ook gewaardeerd door anderen. Je bent er expert in geworden. Deze vaardigheden die je inzet hoeven echter niet overeen te komen met waar jij echt warm voor loopt en enthousiast over bent. Of passen bij je persoonlijkheid.

Waar gaan jouw ogen van glinsteren? Wat geeft je energie? Waar droom je stiekem van maar heb je in de koelkast gezet? Ontdek wat het je oplevert als je je vaardigheden en capaciteiten volledig gaat inzetten in combinatie met jouw passies, dromen en je persoonlijkheid.

Deze cursus brengt je:

  • een stap verder in je zoektocht naar (ander) werk
  • in contact met wat je écht wilt en bij een diepere laag
  • zicht op je dromen en passies die leidend zijn
  • inzicht in de stap die jij moet zetten op dit moment

Laat je verrassen door je intuïtie en eigen wijsheid en hoe de creatieve en coachende werkvormen, meditatie en visualisaties je daarbij verder kunnen helpen.

Wat is nou passie? Een passie kan van alles zijn en hoeft ook niets groots te zijn. Het zijn vooral die dingen, activiteiten, ervaringen waar je energie van krijgt. Je komt in een flow. En dromen? Mag je van jezelf dromen? Als alles er mocht zijn en er waren geen beperkingen of onmogelijkheden, waar zou je dan van dromen? Wat zou je doen, durven, aangaan? En  tenslotte, je ambities, hoe ziet dat eruit, wat wil je van jezelf neerzetten? Maar dan wel met dezelfde natuurlijkheid en vanzelfsprekendheid als wanneer je je passie leeft! Daar gaat het tijdens deze cursus over.

De cursus kost voor de particulier €750,- (inclusief btw, lunch, materiaal ed.).

Aanmelden

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.