In verbinding met je levenskracht

Max. 6 personen

8x

19:30 – 22:00

€ 595,-

De cursus vindt plaats op:

8 mei, 15 mei, 22 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni en 3 juli

Cursusomschrijving

Je levenskracht stroomt door je lijf.

Het voelt heel fijn als je in je levenskracht staat, als je het voelt stromen door je hele lichaam. Dat werkt verhelderend en daar is het over het algemeen eenvoudig, niet complex. Als het ergens stokt dan zit je bijv. erg in je hoofd en kun je je lijf nauwelijks voelen. Er is een blokkade.

Tijdens deze cursus, die bestaat uit 8 bijeenkomsten, kom je door bewustzijnsoefeningen, meditatie en visualisatie in contact met je 7 chakra’s en bijbehorende levenskracht.

Per week ga je een chakra op een groot schilderdoek zetten. Uiteindelijk heb je dan een schilderij met jouw levensenergie verbeeld. Het ontwerpen en schilderen gaat intuïtief en zal in de vorm van een vrije mandela worden uitgevoerd. Ervaring is niet nodig, het gaat niet over het maken van een ‘mooi’ schilderij.

De cursus brengt:

  • aandacht voor je lijf
  • inzicht in je blokkades en waar het stroomt
  • rust en tijd voor jezelf
  • creatieve vrijheid
  • inspiratie

Tijdens de 8e bijeenkomst maak je het schilderij tot een geheel en sluiten we samen de cursus af.  Kosten zijn €595 (inclusief btw, materiaalgebruik en groot schilderdoek).

Aanmelden

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.