In contact met je lijf na borstkanker

Max. 6 personen

6x

9:30 - 12:00 uur

€ 350,-

De cursus vindt plaats op:

Nieuwe data volgen

Cursusomschrijving

torso gemaakt door cursiste
Torso gemaakt door cursiste

Mis je het contact met je lijf? Of merk je dat je last hebt om te voelen waar je wel/niet goed aan doet, waar je lijf wel of niet aan toe is? Ben je het vertrouwen in je lijf verloren na de behandelingen?

In contact met je lijf na borstkanker

De 6 wekelijkse ochtenden In contact met je lijf na borstkanker, bestaan uit het werken met een torso. Je bent compleet vrij om op eigen wijze je torso te bewerken. Dit ga je doen vanuit je intuïtie. Welk materiaal (verf, foto’s, krijt, inkt, stift) spreekt je aan, welke kleuren vind je mooi, waar wil je beginnen? Eigenlijk ga je zoekend op weg. Ik begeleid je daarbij.

Daarnaast zet ik meditatie in, lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties. Meditatie helpt je om in het nu te zijn. De lichaamsgerichte oefeningen zijn gericht op bewustwording van je lijf en om te voelen wat er te voelen valt. Visualisaties zijn als het ware korte verhalen waarbij als vanzelf beelden ontstaan in je hoofd.  Mensen zijn sterk gericht op beelden om, van oudsher gevaar af te wenden, maar we kunnen het dus ook effectief inzetten bij stappen in ons herstel.

In het atelier begeleiden ik je bij je persoonlijke proces. Mijn ervaring is dat je jezelf behoorlijk kunt tegenkomen, juist als je aan het creëren bent. Je bent welkom, met alles van jou. Je boosheid, verlangens, verdriet en het niet weten.

De cursus kost €300 en materiaalkosten zijn €50, dat is inclusief torso/buste, verf etc.

Als je interesse hebt in de cursus, geef je dan op. Dan maken we een (telefonische) afspraak voor een korte kennismaking en intake. Mogelijk heb je zelf ook nog wat vragen.

Aanmelden

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog 6 plaatsen beschikbaar

Deel deze cursus

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Cursussen

Workshops

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.