Coaching

Coaching

Iedereen komt wel eens in een situatie of levensfase terecht waarbij je even de draad kwijt bent. En over het algemeen kunnen we deze situaties uiteindelijk prima het hoofd bieden. Maar soms merk je dat je oude gedrag en denkwijze niet meer behulpzaam is en dat je blijft piekeren en het niet vanzelf overgaat.

Misschien kun je slecht ontspannen en/of slapen. Of  je weet niet hoe je met het verlies van je werk, geliefde of gezondheid moet omgaan. Dan is het fijn om te kunnen praten met een coach. Iemand met wie je samen het probleem ontrafelt waardoor je zicht krijgt op wie jij bent, wat je wilt, waar je naar verlangt en wat je los wilt laten.

Maar, eerlijk…. Het is best spannend om een coachingstraject in te gaan. Ik kan mij voorstellen dat je je afvraagt hoe urgent je vraag nu eigenlijk is, en of je met je vraag wel bij een coach terecht kan. Of dat je je afvraagt hoe een coach eigenijk werkt en of het wel klikt,

Veel vragen waar je alleen antwoord op kunt krijgen door een gratis oriëntatiegesprek. Samen brengen we je vraag in kaart, ontdekken of er een klik is, of je je prettig in de ruimte voelt en vertrouwen hebt in onze samenwerking.

Coaching

75,- per uur
  • gratis oriëntatiegesprek
  • tussentijdse ondersteuning
  • afspraken inplannen naar eigen behoefte

Je leert te vertrouwen op je eigen wijsheid, kennis, intuïtie en op de signalen van je lijf.

De coachingsessies richten zich op de oorsprong van je blokkades en denk- en gedragspatronen. En op het aanleren van ander gedrag, door te reflecteren en oefenen. Hierbij ga ik uit van je draagkracht en bereidheid om te zien en ervaren hoe het nu is. Je leert te vertrouwen op je eigen wijsheid, kennis, intuïtie en op de signalen van je lijf.

Met wat voor soort klachten of vragen kun je bij mij terecht?
– rouwverwerking door verlies van geliefde, baan, gezondheid etc
– piekeren en slecht slapen
– depressieve gevoelens
– vragen ten aanzien van zingeving
– burnout
– omgaan met veranderingen
– balans tussen werk en privé & stressklachten

- negatief zelfbeeld & vergroten zelfbeeld
– bewustwording en zelfinzicht

Meer informatie of een afspraak maken?