zomerweek Bezinnen en creëren vanuit je ziel 2019

“Ik ben erg blij dat ik deze week gedaan heb! Ik heb weer hoop dat ik mezelf durf te leren kennen, naar binnen kan kijken en wat ik daar vind, ga waarderen” (Bernadette van der Horst)

Stel je voor: de bezinningsweek start en je stapt het atelier binnen, de ruimte is licht en je voelt je gelijk thuis. Je voelt de rust en dat er genoeg tijd is om elkaar aankomende tijd beter te leren kennen. De ochtend start met een mediatie, ondanks dat je weinig of geen ervaring hebt, merk je dat je wordt meegenomen en al wat meer betrokken raakt op jezelf. Door de speelse losmaakoefeningen kom je langzaam in het creatieve proces en leer je het materiaal kennen. De lunch is vandaag buiten in de tuin, onder de afkapping hangt een hangmat, daar ga je zo meteen even lekker in liggen. In de middag kies je een schilderdoek waar je deze week aan gaat werken. Je geeft het alvast een kleur, op deze wijze maak je het schilderdoek van jou. Alle (losmaak)oefeningen die je doet krijgen een plek op je doek. Het is immers een proces waarin je zit, zowel op creatief als op persoonlijk gebied. Je raakt geinspireerd door de anderen, hoe zij het aanpakken. Je besluit dat je vanmiddag in ieder geval even met Nicole, de coach een gesprek wilt, over waar je nu staat in je leven en wat je hoopt te vinden/bereiken deze dagen. Om 16:00 uur wordt de dag afgesloten. Opgeladen, met energie en vol verwachting ga je naar huis, je hebt zin in morgen……..

Tijdens deze bezinningsweek zoek je het contact met jezelf. Ga je terug naar je basis, door meditatie, stilte en creëren.
Je werkt uiteindelijk naar een collage op schilderdoek toe in combinatie met schilderen. Alle oefeningen zijn uitnodigingen om speelruimte en beweging te creëren en je te uiten via beeld.

Meer trefwoorden van de bezinningsweek: coaching, mediteren en creëren aan het water, schrijven, picknicken, delen, liggen in de hangmat, wandelmeditatie in het bos, spelen, reflecteren, collages maken en vooral tijd, tijd, tijd voor jezelf!

“Tot rust komen en nieuwe inzichten in jezelf, door  meditatie, schrijfopdrachten en je creatief uiten. Dit was het helemaal voor mij! Vooral de buitendag vond ik geweldig. Het gaf de start om te werken aan meer ruimte voor mezelf” (Annette).

5 TOT EN MET 9 AUGUSTUS 2019, €875, inclusief materiaal en lunch.

In Langedijk en omgeving zijn meerdere prachtige B&B’s, waar je kunt overnachten. Mochten er meerdere deelnemers hier gebruik van willen maken, dan is het prijstechnisch handig om het gezamenlijk te regelen.

Voor meer informatie of opgeven: aanmelden/contact