nicole

Tussentijds terugblikkend op mijn eigen ontdekkingstocht moet ik concluderen dat ik steeds minder woorden vind om mijn gevoelsleven te beschrijven. Zo sterk ik vroeger hing aan woorden, des te meer vertrouw ik nu op beelden en stilte. Beelden die ontstaan middels visualisatie en tijdens het intuitief maken van bijvoorbeeld collages. Het verhaal wil verteld worden en blijft steeds op de deur kloppen totdat ik open doe.

Door stil te vallen en bereid te zijn om onder ogen te komen wat zich aandient kun je zicht krijgen op je gedachten en gevoelens.

Tijdens coaching, teamcoaching, workshops en cursussen zet ik creatieve, meditatieve en coachende werkvormen in. Ook werk ik graag met visualisaties.

Ik heb mijn rugtas gevuld bij: Begeleidersopleiding Bambu, SoulCollage (training facilitator), Studio Mattias (creatieve werkvormen in coaching), Inspiration Company (trainen en coachen met creatieve werkvormen), Mindfulness, Bambu.nu (jaartraining, cursus Riding the Tiger, supervisie), SIOO, UVA (arbeids- en organisatie psychologie).

Wat ik je wil bieden is een ruimte waarin je je veilig voelt om te ontdekken wie je werkelijk bent. Waar niets gek wordt gevonden. Alles de ruimte krijgt en (jij) er mag zijn.

Ondertussen ga ook ik verder met mijn ontdekkingstocht……