in verbinding met je levenskracht

Je levenskracht stroomt door je lijf.

Het voelt heel fijn als je in je levenskracht staat, als je het voelt stromen door je hele lichaam. Dat werkt verhelderend en daar is het over het algemeen eenvoudig, niet complex. Als het ergens stokt dan zit je bijv. erg in je hoofd en kun je je lijf nauwelijks voelen. Er is een blokkade.

Je levenskracht wordt prachtig verbeeld door de 7 chakra’s in ons lichaam.

Tijdens deze cursus, die bestaat uit 8 bijeenkomsten, kom je door bewustzijnsoefeningen, meditatie en visualisatie in contact met je 7 chakra’s en bijbehorende levenskracht.

Per week ga je een chakra op je schilderdoek (van 30cm bij 150 cm) zetten. Uiteindelijk heb je dan een schilderij met al jouw chakra’s verbeeld. Het ontwerpen en schilderen gaat intuïtief en zal in de vorm van een vrije mandela worden uitgevoerd.

Tijdens de 8e bijeenkomst maak je het schilderij tot een geheel en sluiten we samen de cursus af.  Kosten zijn €595, inclusief materiaalgebruik en groot schilderdoek.

aanmelden/contact

Nieuwe startdatum is 31 januari 2019 van 09:30 – 12:00 uur. Vervolgdata zijn: 7, 14  en 28 februari,  7, 14, 21 en 28 maart.