cursus je passies, dromen en ambities in beeld


IMG_7645In je werk doe je hetgeen waar je heel goed in bent en toch heb je een onbevredigend gevoel. Hoe komt dat?

Over het algemeen zijn dingen waar je goed in bent vaardigheden en capaciteiten die je hebt aangeleerd. Bijv. klantencontact, behulpzaamheid. Die gaan je makkelijk af en worden doorgaans ook gewaardeerd door anderen. Je bent er expert in geworden. Deze vaardigheden die je inzet hoeven echter niet overeen te komen met waar jij echt warm voor loopt en enthousiast over bent. Of passen bij je persoonlijkheid.

Waar gaan jouw ogen van glinsteren? Wat geeft je energie? Waar droom je stiekem van maar heb je in de koelkast gezet?

Ontdek wat het je oplevert als je je vaardigheden en capaciteiten gaat inzetten in combinatie met jouw passies, dromen en je persoonlijkheid.

Laat je verrassen door je intuïtie en eigen wijsheid en hoe de creatieve en coachende werkvormen, meditatie en visualisaties je daarbij verder kunnen helpen.

aanmelden/contact

Bekijk hieronder de ervaringen van cursisten met de cursus Je passies, dromen en ambities in beeld.

 

IMG_7631Wat is nou passie? Een passie kan wat mij betreft van alles zijn en hoeft ook niets groots te zijn. Het zijn vooral die dingen, activiteiten, ervaringen waar je energie van krijgt. Je komt in een flow. En dromen? Mag je van jezelf dromen? Als alles er mocht zijn en er waren geen beperkingen of onmogelijkheden, waar zou je dan van dromen? Wat zou je doen, durven, aangaan? En  tenslotte, je ambities, hoe ziet dat eruit, wat wil je van jezelf neerzetten? Maar dan wel met dezelfde natuurlijkheid en vanzelfsprekendheid als wanneer je je passie leeft! Daar gaat het tijdens deze cursus over. Door deels een beetje weg te dromen, zodat je weer in contact komt met je passies en dromen en anderzijds door het concreet maken.

IMG_7639Groepsgrootte 4 – 6 deelnemers.

18 januari, 1 februari en 15 februari van 9:30 – 16:00 uur. €750, inclusief lunch en materiaal.

Hier kun je je opgeven voor de cursus Je passies, dromen en ambities in beeld:

aanmelden/contact